Hjem > Nyheter > Innhold

Opprinnelsen til julen: Jesu fødselsdag

- Oct 20, 2017 -

Det sies at Jesus var født av Den Hellige Ånd, født av den jomfru Maria. Gud sendte budbringer Gabriel i en drøm for å snakke med Josef og ringte ham til ikke å gifte seg med Maria fordi hun var ugift, men å gifte seg med henne og å nevne barnet "Jesus", noe som betyr at han ville bringe folket fra synden frelst.


Da Maria skulle bli produsert, bestilte den romerske regjeringen at alle folket til Betlehem må erklære sin husstandsregistrering. Josef og Maria måtte adlyde. Da de kom til Betlehem, var været svakt, hjelpeløs to personer ikke kunne finne hotellloven, kan bare en stall være midlertidig. I dette øyeblikket ble Jesus født. Så ble Maria født på krukken og født Jesus. Etterkommere for å feire Jesus fødsel, vil bli satt 25. desember til jul, år med masse, for å feire Jesu fødsel.


I begynnelsen av det fjerde århundre var 6. januar den dobbelte festivalen av kirkene i den østlige delen av det romerske imperiet for å feire Jesu fødsel og dåp, kjent som Epifanie, også kjent som "showfestivaler", det vil si , Gud viser seg selv gjennom Jesus til verden. Det var bare unntaket fra Laura kirke, hvor bare Jesu fødsel ikke ble minnet om Jesu dåp. Etter at historikeren oppdaget i kalenderen som ble brukt av romerske kristne, oppdager dokumentet i desember 25, 354: "Kristus ble født i Betlehem, Juda." Studien, trodde generelt at 25. desember med julen kan begynne med Den romerske kirken av 336, sirkulert i 355 e.Kr. i Antioch, Asia, kom til Alexandria i Egypt i år 430. Kirken i Jerusalem mottok det siste, mens Kirken av Jerusalem Armenia fortsatte å følge den 6. januar Epiphany er fødselen til Jesus.


Relaterte nyheter

Beslektede produkter